Denis Khermayer – prof. talijanskog jezika i ravnateljica

Profesorica sam talijanskog jezika i ravnateljica škole. Cilj mi je umanjiti svakodnevnu, pomalo dosadnu rutinu u učionici te kroz otvorenu komunikaciju, timski rad i dobru atmosferu povećati učinkovitost učenika, bez obzira na njihove navike i ponašanja, talente i  potencijale. Nastojim redovito potaknuti ambiciju kod učenika kako bi  sami sebi postavili visoke ciljeve u obrazovanju, jer krenu li u pravom  smjeru, sve što im je činiti jest koračati dalje.

Goran Božić – prof. psihologije, stručni suradnik-psiholog i koordinator nacionalnih ispita.

Profesor sam psihologije,stručni suradnik i razrednik maturantima. Cilj mi je,prvenstveno, da naši učenici budu i postanu “ljudi” u najpozitivnijem smislu te riječi.Mišljenja sam da svi moramo biti psiholozi kako bi se mogl upješno nositi sa svim životnim situacijama,pa su to i riječi s kojima počinjem prva predavanja u psihologiji.

Jasmina Čavrak – prof. hrvatskog jezika

Ja sam Jasmina Čavrak, profesorica hrvatskog jezika i književnosti. Sa svojim učenicima hrabro kročim šarenim (iako su njima često monotoni!) literarnim svjetovima. No još hrabrije savladavamo naš uvijek tako novi, a isti, pravopisni i gramatički sustav. Najvažnija od svega naša je hrabrost!

Luka Frlan – prof. povijesti

Profesor sam povijesti i filozofije. Od učenika ne želim samo da uče povijest nego da uče iz povijesti, zato jer je najvažnije da naučeno iz povijesti primijene u sadašnjosti.

Maja Vodanović – prof. likovne umjetnosti

Profesorica sam likovne umjetnosti i akademska slikarica. U eri prenapučenoj vizualnim materijalima učenicima nije lako raspoznati kvalitetu i vrijednost, zato kroz ovaj predmet usvajaju vizualni jezik, a i razvijaju kreativnost koja će im biti potrebna u svakom poslu u budućnosti.

Aleksandra Radović – prof. matematike i informatike

Ja sam Aleksandra Radović, profesorica matematike i informatike. Nastojim učenicima odagnati strah i odbojnost prema ovom predmetu, te pronaći matematiku u svijetu koji nas okružuje. Učenike potičem na rad u nastavi i na konzultacijama, grupno ili individualno, prema afinitetu i potrebama svakog učenika ponaosob. Svatko može postići uspjeh. U radu je spas.

Dunja Sabljar-Štrbac – prof. engleskog jezika

Engleski uglavnom svi vole pa nije teško zainteresirati učenike. A uostalom i važan je zbog mature tako da motivacije ne bi trebalo nedostajati!

Andrea Maradin – prof. matematike i informatike

Profesorica sam matematike i informatike. Srednjoškolcima predajem informatiku u prvom, drugom i trećem razredu. Cilj mi je osvjestiti učenike o važnosti informatičke pismenosti u svakodnevnom životu te ih postupno navikavati koristiti računalo kao neizostavno sredstvo u nastavi i izvan nje koje im može bitno olakšati učenje i biti im izvor mnogih korisnih informacija. U prvom razredu predajem matematiku.

 

Marko Miočić – prof. geografije i sociologije.

Od svojih učenika/ca očekujem rad, suradnju i ambiciju za što bolji uspjeh jer,”što mudrija glava, to lakše leđima”.

Davor Juretić – prof. glazbene umjetnosti

Rođen sam u 21.3.1991. Osnovnu i srednju školu završio sam u Rijeci. Na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji diplomirao sam studij teorije glazbe. Trenutno radim kao profesor glazbene umjetnosti u SŠ A.Lj.Adamića i u glazbenoj školi I.M.Ronjgova u Rijeci. Uz držanje nastavne glazbe vodim dječji i ženski zbor.

Albina Lončar – prof. biologije

Zovem se Albina Lončar i dugogodišnja sam profesorica biologije u našoj školi. Udata sam i majka odrasle kćeri. Uživam u radu s djecom te se trudim probuditi u njima ljubav prema prirodoslovlju.